Прогноза за Lentigione против Римини

Прогноза за Lentigione против Римини од Serie D – Group D 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.25
Нерешено на натпреварот: 3.25
Победа на гостите: 2.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 165

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Lentigione и Римини
Вкупен број победи за домаќините: 78 – 47.27%
Вкупен број на нерешени натпревари: 33 – 20.00%
Вкупен број победи на гостите: 54 – 32.73%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Lentigione со 47.27% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.25 = 6.36%
Bwin: 2.25 = 6.36%
Bet at home: 2.24 = 5.89%
Sportingbet: 2.25 = 6.36%
William Hill: 2.30 = 8.73%

Нерешено во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини со 20.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -35.00%
Bwin: 3.25 = -35.00%
Bet at home: 3.14 = -37.20%
Sportingbet: 3.25 = -35.00%
William Hill: 3.25 = -35.00%

Победа за Римини со 32.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.75 = -10.00%
Bwin: 2.80 = -8.36%
Bet at home: 2.66 = -12.95%
Sportingbet: 2.80 = -8.36%
William Hill: 2.70 = -11.64%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Lentigione и Римини. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 67.27%
Нерешено во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини или победа за гостите: 52.73%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 80.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 28.48%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 3.03%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 1.82%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 15.76%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 14.55%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 13.33%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 3.03%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 2.42%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 17.58%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Lentigione и Римини. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Lentigione со еден гол разлика: 24.85%
Победа за Lentigione со два гола разлика: 10.30%
Победа за Lentigione со три гола разлика: 8.48%
Победа за Lentigione со четири или повеќе гола разлика: 3.64%

Победа за Римини со еден гол разлика: 19.39%
Победа за Римини со два гола разлика: 9.70%
Победа за Римини со три гола разлика: 3.03%
Победа за Римини со четири или повеќе гола разлика: 0.61%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Римини и Lentigione: 12.12%
Средба без голови помеѓу тимовите на Римини и Lentigione: 7.88%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Lentigione со хендикеп од +0.5: 67.27%
Победа за Lentigione со хендикеп од +1: 83.46%
Победа за Lentigione со хендикеп од +1.5: 86.67%
Победа за Lentigione со хендикеп од +2: 95.97%
Победа за Lentigione со хендикеп од +2.5: 96.36%
Победа за Lentigione со хендикеп од +3: 99.38%
Победа за Lentigione со хендикеп од +3.5: 99.39%

Победа за Римини со хендикеп од -0.5: 32.73%
Победа за Римини со хендикеп од -1: 16.54%
Победа за Римини со хендикеп од -1.5: 13.33%
Победа за Римини со хендикеп од -2: 4.03%
Победа за Римини со хендикеп од -2.5: 3.64%
Победа за Римини со хендикеп од -3: 0.63%
Победа за Римини со хендикеп од -3.5: 0.61%

Победа за Lentigione со хендикеп од -0.5: 47.27%
Победа за Lentigione со хендикеп од -1: 29.84%
Победа за Lentigione со хендикеп од -1.5: 22.42%
Победа за Lentigione со хендикеп од -2: 13.51%
Победа за Lentigione со хендикеп од -2.5: 12.12%
Победа за Lentigione со хендикеп од -3: 3.97%
Победа за Lentigione со хендикеп од -3.5: 3.64%

Победа за Римини со хендикеп од +0.5: 52.73%
Победа за Римини со хендикеп од +1: 70.16%
Победа за Римини со хендикеп од +1.5: 77.58%
Победа за Римини со хендикеп од +2: 86.49%
Победа за Римини со хендикеп од +2.5: 87.88%
Победа за Римини со хендикеп од +3: 96.03%
Победа за Римини со хендикеп од +3.5: 96.36%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Lentigione на полувремето: 33.33%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 43.64%
Победа за Римини на полувремето: 23.03%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 67.27%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 56.36%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 66.67%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од +0.5: 76.97%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од +1: 95.49%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.36%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од +2: 99.38%

Победа за Римини на полувремето со хендикеп од -0.5: 23.03%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од -1: 4.51%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.64%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од -2: 0.63%

Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од -0.5: 33.33%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од -1: 11.29%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.48%
Победа за Lentigione на полувремето со хендикеп од -2: 1.95%

Победа за Римини на полувремето со хендикеп од +0.5: 66.67%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од +1: 88.71%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.52%
Победа за Римини на полувремето со хендикеп од +2: 98.05%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Lentigione во второто полувреме: 36.97%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 37.58%
Победа за Римини во второто полувреме: 25.45%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 67.27%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 62.42%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Lentigione и Римини: 63.03%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 74.55%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од +1: 87.86%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 89.70%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.67%

Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 25.45%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од -1: 12.14%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 10.30%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.33%

Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 36.97%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од -1: 18.75%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 14.55%
Победа за Lentigione во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.73%

Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 63.03%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од +1: 81.25%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 85.45%
Победа за Римини во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.27%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Lentigione на нула: 26.67%
Победа за Римини на нула: 18.18%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Lentigione да победи во некое од полувремињата: 55.76%
Веројатност Римини да победи во некое од полувремињата: 42.42%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Lentigione во двете полувремиња: 14.55%
Победа на Римини во двете полувремиња: 6.06%