Прогноза за Guadalupe против Кармелита

Прогноза за Guadalupe против Кармелита од Primera Division 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.10
Нерешено на натпреварот: 3.25
Победа на гостите: 3.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 114

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита
Вкупен број победи за домаќините: 59 – 51.75%
Вкупен број на нерешени натпревари: 26 – 22.81%
Вкупен број победи на гостите: 29 – 25.44%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Guadalupe со 51.75% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.39 = 23.69%
Bwin: 2.30 = 19.04%
Bet at home: 2.43 = 25.76%
Sportingbet: 2.30 = 19.04%
William Hill: 2.50 = 29.39%

Нерешено во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита со 22.81% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.29 = -24.96%
Bwin: 3.10 = -29.30%
Bet at home: 3.24 = -26.11%
Sportingbet: 3.10 = -29.30%
William Hill: 3.40 = -22.46%

Победа за Кармелита со 25.44% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.62 = -33.35%
Bwin: 2.80 = -28.77%
Bet at home: 2.50 = -36.40%
Sportingbet: 2.80 = -28.77%
William Hill: 2.45 = -37.68%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 74.56%
Нерешено во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита или победа за гостите: 48.25%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 77.19%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 35.09%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 7.02%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 15.79%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 14.04%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 12.28%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 0.88%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 1.75%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 13.16%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Guadalupe со еден гол разлика: 29.82%
Победа за Guadalupe со два гола разлика: 14.04%
Победа за Guadalupe со три гола разлика: 4.39%
Победа за Guadalupe со четири или повеќе гола разлика: 3.51%

Победа за Кармелита со еден гол разлика: 16.67%
Победа за Кармелита со два гола разлика: 3.51%
Победа за Кармелита со три гола разлика: 2.63%
Победа за Кармелита со четири или повеќе гола разлика: 2.63%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Кармелита и Guadalupe: 16.67%
Средба без голови помеѓу тимовите на Кармелита и Guadalupe: 6.14%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Guadalupe со хендикеп од +0.5: 74.56%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +1: 89.47%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +1.5: 91.23%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +2: 94.55%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +2.5: 94.74%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +3: 97.30%
Победа за Guadalupe со хендикеп од +3.5: 97.37%

Победа за Кармелита со хендикеп од -0.5: 25.44%
Победа за Кармелита со хендикеп од -1: 10.53%
Победа за Кармелита со хендикеп од -1.5: 8.77%
Победа за Кармелита со хендикеп од -2: 5.45%
Победа за Кармелита со хендикеп од -2.5: 5.26%
Победа за Кармелита со хендикеп од -3: 2.70%
Победа за Кармелита со хендикеп од -3.5: 2.63%

Победа за Guadalupe со хендикеп од -0.5: 51.75%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -1: 31.25%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -1.5: 21.93%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -2: 9.18%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -2.5: 7.89%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -3: 3.67%
Победа за Guadalupe со хендикеп од -3.5: 3.51%

Победа за Кармелита со хендикеп од +0.5: 48.25%
Победа за Кармелита со хендикеп од +1: 68.75%
Победа за Кармелита со хендикеп од +1.5: 78.07%
Победа за Кармелита со хендикеп од +2: 90.82%
Победа за Кармелита со хендикеп од +2.5: 92.11%
Победа за Кармелита со хендикеп од +3: 96.33%
Победа за Кармелита со хендикеп од +3.5: 96.49%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Guadalupe на полувремето: 42.11%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 42.11%
Победа за Кармелита на полувремето: 15.79%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 74.56%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 57.89%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 57.89%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.21%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од +1: 93.20%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.86%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од +2: 99.07%

Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.79%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од -1: 6.80%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.14%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од -2: 0.93%

Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.11%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од -1: 14.29%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.65%
Победа за Guadalupe на полувремето со хендикеп од -2: 3.74%

Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.89%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од +1: 85.71%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.35%
Победа за Кармелита на полувремето со хендикеп од +2: 96.26%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Guadalupe во второто полувреме: 33.33%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 38.60%
Победа за Кармелита во второто полувреме: 28.07%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 74.56%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 61.40%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Guadalupe и Кармелита: 66.67%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 71.93%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.11%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.98%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.15%

Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 28.07%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.89%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.02%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.85%

Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 33.33%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од -1: 14.61%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 11.40%
Победа за Guadalupe во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.72%

Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 66.67%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од +1: 85.39%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 88.60%
Победа за Кармелита во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Guadalupe на нула: 30.70%
Победа за Кармелита на нула: 12.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Guadalupe да победи во некое од полувремињата: 62.28%
Веројатност Кармелита да победи во некое од полувремињата: 39.47%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Guadalupe во двете полувремиња: 13.16%
Победа на Кармелита во двете полувремиња: 4.39%