Прогноза за Хихон B против Каудал Депортиво

Прогноза за Хихон B против Каудал Депортиво од Segunda Division B – Group 2 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.53
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 5.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 204

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво
Вкупен број победи за домаќините: 125 – 61.27%
Вкупен број на нерешени натпревари: 54 – 26.47%
Вкупен број победи на гостите: 25 – 12.25%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Хихон B со 61.27% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.39 = -14.83%
Bwin: 1.44 = -11.76%
Bet at home: 1.41 = -13.60%
Sportingbet: 1.45 = -11.15%
William Hill: 1.44 = -11.76%

Нерешено во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво со 26.47% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = 5.88%
Bwin: 3.60 = -4.71%
Bet at home: 3.69 = -2.32%
Sportingbet: 3.60 = -4.71%
William Hill: 3.75 = -0.74%

Победа за Каудал Депортиво со 12.25% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 8.00 = -1.96%
Bwin: 7.00 = -14.22%
Bet at home: 6.62 = -18.87%
Sportingbet: 6.75 = -17.28%
William Hill: 7.00 = -14.22%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 87.75%
Нерешено во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво или победа за гостите: 38.73%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 73.53%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 31.86%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 1.96%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 0.98%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 24.02%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 17.16%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 4.41%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 5.39%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 7.35%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 6.86%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Хихон B со еден гол разлика: 35.78%
Победа за Хихон B со два гола разлика: 12.75%
Победа за Хихон B со три гола разлика: 9.80%
Победа за Хихон B со четири или повеќе гола разлика: 2.94%

Победа за Каудал Депортиво со еден гол разлика: 6.37%
Победа за Каудал Депортиво со два гола разлика: 3.43%
Победа за Каудал Депортиво со три гола разлика: 1.47%
Победа за Каудал Депортиво со четири или повеќе гола разлика: 0.98%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Каудал Депортиво и Хихон B: 16.18%
Средба без голови помеѓу тимовите на Каудал Депортиво и Хихон B: 10.29%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Хихон B со хендикеп од +0.5: 87.75%
Победа за Хихон B со хендикеп од +1: 93.72%
Победа за Хихон B со хендикеп од +1.5: 94.12%
Победа за Хихон B со хендикеп од +2: 97.46%
Победа за Хихон B со хендикеп од +2.5: 97.55%
Победа за Хихон B со хендикеп од +3: 99.00%
Победа за Хихон B со хендикеп од +3.5: 99.02%

Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -0.5: 12.25%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -1: 6.28%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -1.5: 5.88%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -2: 2.54%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -2.5: 2.45%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -3: 1.00%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од -3.5: 0.98%

Победа за Хихон B со хендикеп од -0.5: 61.27%
Победа за Хихон B со хендикеп од -1: 39.69%
Победа за Хихон B со хендикеп од -1.5: 25.49%
Победа за Хихон B со хендикеп од -2: 14.61%
Победа за Хихон B со хендикеп од -2.5: 12.75%
Победа за Хихон B со хендикеп од -3: 3.26%
Победа за Хихон B со хендикеп од -3.5: 2.94%

Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +0.5: 38.73%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +1: 60.31%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +1.5: 74.51%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +2: 85.39%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +2.5: 87.25%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +3: 96.74%
Победа за Каудал Депортиво со хендикеп од +3.5: 97.06%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Хихон B на полувремето: 34.80%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 45.59%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето: 19.61%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 87.75%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 54.41%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 65.20%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.39%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од +1: 97.04%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.55%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од +2: 98.03%

Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од -0.5: 19.61%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од -1: 2.96%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.45%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од -2: 1.97%

Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од -0.5: 34.80%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од -1: 14.19%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од -1.5: 10.78%
Победа за Хихон B на полувремето со хендикеп од -2: 2.15%

Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од +0.5: 65.20%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од +1: 85.81%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од +1.5: 89.22%
Победа за Каудал Депортиво на полувремето со хендикеп од +2: 97.85%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Хихон B во второто полувреме: 51.96%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 36.76%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме: 11.27%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 87.75%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 63.24%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хихон B и Каудал Депортиво: 48.04%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 88.73%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.31%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.55%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.00%

Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 11.27%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.69%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.45%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.00%

Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 51.96%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од -1: 26.87%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 17.65%
Победа за Хихон B во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.00%

Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 48.04%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од +1: 73.13%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 82.35%
Победа за Каудал Депортиво во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Хихон B на нула: 31.86%
Победа за Каудал Депортиво на нула: 6.37%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Хихон B да победи во некое од полувремињата: 71.57%
Веројатност Каудал Депортиво да победи во некое од полувремињата: 28.43%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Хихон B во двете полувремиња: 15.20%
Победа на Каудал Депортиво во двете полувремиња: 2.45%