Прогноза за Тропесон против Velarde

Прогноза за Тропесон против Velarde од Tercera Division 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.33
Нерешено на натпреварот: 4.75
Победа на гостите: 6.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 112

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde
Вкупен број победи за домаќините: 84 – 75.00%
Вкупен број на нерешени натпревари: 11 – 9.82%
Вкупен број победи на гостите: 17 – 15.18%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Тропесон со 75.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.25 = -6.25%
Bet at home: 1.24 = -7.00%
William Hill: 1.25 = -6.25%

Нерешено во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde со 9.82% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -45.98%
Bet at home: 5.33 = -47.65%
William Hill: 5.50 = -45.98%

Победа за Velarde со 15.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.50 = 13.84%
Bet at home: 7.25 = 10.04%
William Hill: 7.11 = 7.92%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 84.82%
Нерешено во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde или победа за гостите: 25.00%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 90.18%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 50.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 1.79%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 1.79%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 23.21%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 2.68%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 7.14%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 1.79%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 5.36%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 6.25%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Тропесон со еден гол разлика: 31.25%
Победа за Тропесон со два гола разлика: 18.75%
Победа за Тропесон со три гола разлика: 10.71%
Победа за Тропесон со четири или повеќе гола разлика: 14.29%

Победа за Velarde со еден гол разлика: 11.61%
Победа за Velarde со два гола разлика: 2.68%
Победа за Velarde со три гола разлика: 0.00%
Победа за Velarde со четири или повеќе гола разлика: 0.89%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Velarde и Тропесон: 9.82%
Средба без голови помеѓу тимовите на Velarde и Тропесон: 0.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Тропесон со хендикеп од +0.5: 84.82%
Победа за Тропесон со хендикеп од +1: 95.96%
Победа за Тропесон со хендикеп од +1.5: 96.43%
Победа за Тропесон со хендикеп од +2: 99.08%
Победа за Тропесон со хендикеп од +2.5: 99.11%
Победа за Тропесон со хендикеп од +3: 99.11%
Победа за Тропесон со хендикеп од +3.5: 99.11%

Победа за Velarde со хендикеп од -0.5: 15.18%
Победа за Velarde со хендикеп од -1: 4.04%
Победа за Velarde со хендикеп од -1.5: 3.57%
Победа за Velarde со хендикеп од -2: 0.92%
Победа за Velarde со хендикеп од -2.5: 0.89%
Победа за Velarde со хендикеп од -3: 0.89%
Победа за Velarde со хендикеп од -3.5: 0.89%

Победа за Тропесон со хендикеп од -0.5: 75.00%
Победа за Тропесон со хендикеп од -1: 63.64%
Победа за Тропесон со хендикеп од -1.5: 43.75%
Победа за Тропесон со хендикеп од -2: 30.77%
Победа за Тропесон со хендикеп од -2.5: 25.00%
Победа за Тропесон со хендикеп од -3: 16.00%
Победа за Тропесон со хендикеп од -3.5: 14.29%

Победа за Velarde со хендикеп од +0.5: 25.00%
Победа за Velarde со хендикеп од +1: 36.36%
Победа за Velarde со хендикеп од +1.5: 56.25%
Победа за Velarde со хендикеп од +2: 69.23%
Победа за Velarde со хендикеп од +2.5: 75.00%
Победа за Velarde со хендикеп од +3: 84.00%
Победа за Velarde со хендикеп од +3.5: 85.71%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Тропесон на полувремето: 53.57%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 33.04%
Победа за Velarde на полувремето: 13.39%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 84.82%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 66.96%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 46.43%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од +0.5: 86.61%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од +1: 98.98%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.11%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од +2: 99.11%

Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од -0.5: 13.39%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од -1: 1.02%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.89%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од -2: 0.89%

Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од -0.5: 53.57%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од -1: 36.59%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од -1.5: 26.79%
Победа за Тропесон на полувремето со хендикеп од -2: 17.17%

Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од +0.5: 46.43%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од +1: 63.41%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од +1.5: 73.21%
Победа за Velarde на полувремето со хендикеп од +2: 82.83%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Тропесон во второто полувреме: 60.71%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 26.79%
Победа за Velarde во второто полувреме: 12.50%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 84.82%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 73.21%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тропесон и Velarde: 39.29%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 87.50%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.08%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.43%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.18%

Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 12.50%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.92%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.57%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.82%

Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 60.71%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од -1: 32.31%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 18.75%
Победа за Тропесон во второто полувреме со хендикеп од -2: 5.21%

Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 39.29%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од +1: 67.69%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 81.25%
Победа за Velarde во второто полувреме со хендикеп од +2: 94.79%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Тропесон на нула: 39.29%
Победа за Velarde на нула: 8.04%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Тропесон да победи во некое од полувремињата: 84.82%
Веројатност Velarde да победи во некое од полувремињата: 25.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Тропесон во двете полувремиња: 29.46%
Победа на Velarde во двете полувремиња: 0.89%