Прогноза за Наполи U19 против Манчестър Сити U19

Прогноза за Наполи U19 против Манчестър Сити U19 од UEFA Youth League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 6.00
Нерешено на натпреварот: 5.00
Победа на гостите: 1.33

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 136

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19
Вкупен број победи за домаќините: 24 – 17.65%
Вкупен број на нерешени натпревари: 17 – 12.50%
Вкупен број победи на гостите: 95 – 69.85%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Наполи U19 со 17.65% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = 5.88%
Bwin: 7.00 = 23.53%
Bet at home: 6.16 = 8.71%
Sportingbet: 6.75 = 19.12%

Нерешено во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19 со 12.50% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.00 = -37.50%
Bwin: 5.00 = -37.50%
Bet at home: 4.77 = -40.38%
Sportingbet: 5.00 = -37.50%

Победа за Манчестър Сити U19 со 69.85% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.33 = -7.10%
Bwin: 1.30 = -9.19%
Bet at home: 1.32 = -7.79%
Sportingbet: 1.30 = -9.19%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 30.15%
Нерешено во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19 или победа за гостите: 82.35%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 87.50%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 9.56%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 1.47%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 1.47%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 5.88%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 5.88%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 16.91%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 2.21%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 5.15%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 51.47%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Наполи U19 со еден гол разлика: 11.76%
Победа за Наполи U19 со два гола разлика: 5.15%
Победа за Наполи U19 со три гола разлика: 0.74%
Победа за Наполи U19 со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Победа за Манчестър Сити U19 со еден гол разлика: 20.59%
Победа за Манчестър Сити U19 со два гола разлика: 16.18%
Победа за Манчестър Сити U19 со три гола разлика: 13.24%
Победа за Манчестър Сити U19 со четири или повеќе гола разлика: 19.85%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Манчестър Сити U19 и Наполи U19: 10.29%
Средба без голови помеѓу тимовите на Манчестър Сити U19 и Наполи U19: 2.21%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Наполи U19 со хендикеп од +0.5: 30.15%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +1: 37.96%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +1.5: 50.74%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +2: 60.53%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +2.5: 66.91%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +3: 77.12%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од +3.5: 80.15%

Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -0.5: 69.85%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -1: 62.04%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -1.5: 49.26%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -2: 39.47%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -2.5: 33.09%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -3: 22.88%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од -3.5: 19.85%

Победа за Наполи U19 со хендикеп од -0.5: 17.65%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -1: 6.67%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -1.5: 5.88%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -2: 0.78%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -2.5: 0.74%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Наполи U19 со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +0.5: 82.35%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +1: 93.33%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +1.5: 94.12%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +2: 99.22%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +2.5: 99.26%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Манчестър Сити U19 со хендикеп од +3.5: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Наполи U19 на полувремето: 12.50%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 28.68%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето: 58.82%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 30.15%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 71.32%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 87.50%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 41.18%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од +1: 56.57%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 68.38%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од +2: 86.92%

Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 58.82%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од -1: 43.43%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 31.62%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од -2: 13.08%

Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 12.50%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од -1: 1.65%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.47%
Победа за Наполи U19 на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 87.50%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од +1: 98.35%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.53%
Победа за Манчестър Сити U19 на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Наполи U19 во второто полувреме: 20.59%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 23.53%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме: 55.88%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 30.15%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 76.47%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Наполи U19 и Манчестър Сити U19: 79.41%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 44.12%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 61.22%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 72.06%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 85.22%

Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 55.88%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 38.78%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 27.94%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 14.78%

Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.59%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.09%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.15%
Победа за Наполи U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.77%

Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.41%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.91%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.85%
Победа за Манчестър Сити U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.23%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Наполи U19 на нула: 5.15%
Победа за Манчестър Сити U19 на нула: 38.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Наполи U19 да победи во некое од полувремињата: 30.15%
Веројатност Манчестър Сити U19 да победи во некое од полувремињата: 79.41%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Наполи U19 во двете полувремиња: 2.94%
Победа на Манчестър Сити U19 во двете полувремиња: 35.29%