Прогноза за Ал Джазира Аман против Aqaba

Прогноза за Ал Джазира Аман против Aqaba од Premier League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.36
Нерешено на натпреварот: 4.20
Победа на гостите: 7.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 154

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba
Вкупен број победи за домаќините: 111 – 72.08%
Вкупен број на нерешени натпревари: 28 – 18.18%
Вкупен број победи на гостите: 15 – 9.74%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Ал Джазира Аман со 72.08% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.36 = -1.97%
Bwin: 1.36 = -1.97%
Bet at home: 1.35 = -2.69%
Sportingbet: 1.36 = -1.97%
William Hill: 1.36 = -1.97%

Нерешено во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba со 18.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -23.64%
Bwin: 4.25 = -22.73%
Bet at home: 4.07 = -26.00%
Sportingbet: 4.20 = -23.64%
William Hill: 4.33 = -21.27%

Победа за Aqaba со 9.74% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.00 = -31.82%
Bwin: 7.25 = -29.38%
Bet at home: 6.97 = -32.11%
Sportingbet: 6.75 = -34.25%
William Hill: 7.00 = -31.82%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 90.26%
Нерешено во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba или победа за гостите: 27.92%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 81.82%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 38.31%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 4.55%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 32.47%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 9.09%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 3.90%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 1.30%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 4.55%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 5.84%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Ал Джазира Аман со еден гол разлика: 35.71%
Победа за Ал Джазира Аман со два гола разлика: 11.69%
Победа за Ал Джазира Аман со три гола разлика: 16.23%
Победа за Ал Джазира Аман со четири или повеќе гола разлика: 8.44%

Победа за Aqaba со еден гол разлика: 6.49%
Победа за Aqaba со два гола разлика: 1.95%
Победа за Aqaba со три гола разлика: 0.65%
Победа за Aqaba со четири или повеќе гола разлика: 0.65%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Aqaba и Ал Джазира Аман: 12.34%
Средба без голови помеѓу тимовите на Aqaba и Ал Джазира Аман: 5.84%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +0.5: 90.26%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +1: 96.53%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +1.5: 96.75%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +2: 98.68%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +2.5: 98.70%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +3: 99.35%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од +3.5: 99.35%

Победа за Aqaba со хендикеп од -0.5: 9.74%
Победа за Aqaba со хендикеп од -1: 3.47%
Победа за Aqaba со хендикеп од -1.5: 3.25%
Победа за Aqaba со хендикеп од -2: 1.32%
Победа за Aqaba со хендикеп од -2.5: 1.30%
Победа за Aqaba со хендикеп од -3: 0.65%
Победа за Aqaba со хендикеп од -3.5: 0.65%

Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -0.5: 72.08%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -1: 56.57%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -1.5: 36.36%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -2: 27.94%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -2.5: 24.68%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -3: 10.08%
Победа за Ал Джазира Аман со хендикеп од -3.5: 8.44%

Победа за Aqaba со хендикеп од +0.5: 27.92%
Победа за Aqaba со хендикеп од +1: 43.43%
Победа за Aqaba со хендикеп од +1.5: 63.64%
Победа за Aqaba со хендикеп од +2: 72.06%
Победа за Aqaba со хендикеп од +2.5: 75.32%
Победа за Aqaba со хендикеп од +3: 89.92%
Победа за Aqaba со хендикеп од +3.5: 91.56%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Ал Джазира Аман на полувремето: 42.86%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 45.45%
Победа за Aqaba на полувремето: 11.69%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 90.26%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 54.55%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 57.14%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од +0.5: 88.31%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од +1: 99.27%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.35%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од -0.5: 11.69%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од -1: 0.73%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.65%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.86%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од -1: 19.27%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.64%
Победа за Ал Джазира Аман на полувремето со хендикеп од -2: 5.67%

Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.14%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од +1: 80.73%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.36%
Победа за Aqaba на полувремето со хендикеп од +2: 94.33%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме: 61.69%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 25.97%
Победа за Aqaba во второто полувреме: 12.34%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 90.26%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 74.03%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Джазира Аман и Aqaba: 38.31%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 87.66%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.83%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.05%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.34%

Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 12.34%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.17%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.95%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.66%

Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 61.69%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од -1: 39.80%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.32%
Победа за Ал Джазира Аман во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.00%

Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 38.31%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од +1: 60.20%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.68%
Победа за Aqaba во второто полувреме со хендикеп од +2: 92.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Ал Джазира Аман на нула: 50.00%
Победа за Aqaba на нула: 4.55%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Ал Джазира Аман да победи во некое од полувремињата: 81.17%
Веројатност Aqaba да победи во некое од полувремињата: 22.08%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Ал Джазира Аман во двете полувремиња: 23.38%
Победа на Aqaba во двете полувремиња: 1.95%