Прогноза за Широки Брег против Жрински

Прогноза за Широки Брег против Жрински од Premier League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.50
Нерешено на натпреварот: 3.20
Победа на гостите: 2.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 551

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински
Вкупен број победи за домаќините: 189 – 34.30%
Вкупен број на нерешени натпревари: 169 – 30.67%
Вкупен број победи на гостите: 193 – 35.03%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Широки Брег со 34.30% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.90 = -34.83%
Bwin: 1.90 = -34.83%
Bet at home: 1.89 = -35.17%
Sportingbet: 1.91 = -34.48%
William Hill: 1.91 = -34.48%

Нерешено во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински со 30.67% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.39 = 3.98%
Bwin: 3.40 = 4.28%
Bet at home: 3.38 = 3.67%
Sportingbet: 3.40 = 4.28%
William Hill: 3.40 = 4.28%

Победа за Жрински со 35.03% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.39 = 18.74%
Bwin: 3.50 = 22.60%
Bet at home: 3.38 = 18.39%
Sportingbet: 3.50 = 22.60%
William Hill: 3.40 = 19.09%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 64.97%
Нерешено во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински или победа за гостите: 65.70%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 69.33%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 18.15%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 6.53%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 1.45%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 14.16%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 19.78%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 13.79%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 2.00%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 4.36%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 19.78%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Широки Брег со еден гол разлика: 20.69%
Победа за Широки Брег со два гола разлика: 8.71%
Победа за Широки Брег со три гола разлика: 4.17%
Победа за Широки Брег со четири или повеќе гола разлика: 0.73%

Победа за Жрински со еден гол разлика: 22.50%
Победа за Жрински со два гола разлика: 7.26%
Победа за Жрински со три гола разлика: 2.36%
Победа за Жрински со четири или повеќе гола разлика: 2.90%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Жрински и Широки Брег: 19.24%
Средба без голови помеѓу тимовите на Жрински и Широки Брег: 11.43%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Широки Брег со хендикеп од +0.5: 64.97%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +1: 83.84%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +1.5: 87.48%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +2: 94.32%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +2.5: 94.74%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +3: 97.03%
Победа за Широки Брег со хендикеп од +3.5: 97.10%

Победа за Жрински со хендикеп од -0.5: 35.03%
Победа за Жрински со хендикеп од -1: 16.16%
Победа за Жрински со хендикеп од -1.5: 12.52%
Победа за Жрински со хендикеп од -2: 5.68%
Победа за Жрински со хендикеп од -2.5: 5.26%
Победа за Жрински со хендикеп од -3: 2.97%
Победа за Жрински со хендикеп од -3.5: 2.90%

Победа за Широки Брег со хендикеп од -0.5: 34.30%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -1: 17.16%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -1.5: 13.61%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -2: 5.37%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -2.5: 4.90%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -3: 0.76%
Победа за Широки Брег со хендикеп од -3.5: 0.73%

Победа за Жрински со хендикеп од +0.5: 65.70%
Победа за Жрински со хендикеп од +1: 82.84%
Победа за Жрински со хендикеп од +1.5: 86.39%
Победа за Жрински со хендикеп од +2: 94.63%
Победа за Жрински со хендикеп од +2.5: 95.10%
Победа за Жрински со хендикеп од +3: 99.24%
Победа за Жрински со хендикеп од +3.5: 99.27%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Широки Брег на полувремето: 26.13%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 47.73%
Победа за Жрински на полувремето: 26.13%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 64.97%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 52.27%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 73.87%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од +0.5: 73.87%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од +1: 92.50%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.01%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од +2: 99.04%

Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од -0.5: 26.13%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од -1: 7.50%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.99%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од -2: 0.96%

Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од -0.5: 26.13%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од -1: 6.22%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од -1.5: 4.90%
Победа за Широки Брег на полувремето со хендикеп од -2: 1.32%

Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од +0.5: 73.87%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од +1: 93.78%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од +1.5: 95.10%
Победа за Жрински на полувремето со хендикеп од +2: 98.68%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Широки Брег во второто полувреме: 29.76%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 39.93%
Победа за Жрински во второто полувреме: 30.31%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 64.97%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 60.07%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Широки Брег и Жрински: 70.24%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 69.69%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.89%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 91.29%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.05%

Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 30.31%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.11%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 8.71%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.95%

Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 29.76%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.03%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 8.71%
Победа за Широки Брег во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.79%

Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 70.24%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.97%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 91.29%
Победа за Жрински во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.21%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Широки Брег на нула: 20.51%
Победа за Жрински на нула: 19.78%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Широки Брег да победи во некое од полувремињата: 47.91%
Веројатност Жрински да победи во некое од полувремињата: 49.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Широки Брег во двете полувремиња: 7.99%
Победа на Жрински во двете полувремиња: 7.44%