Прогноза за Сиенсиано против Уарал

Прогноза за Сиенсиано против Уарал од Segunda Division 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.57
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 4.33

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 129

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал
Вкупен број победи за домаќините: 74 – 57.36%
Вкупен број на нерешени натпревари: 28 – 21.71%
Вкупен број победи на гостите: 27 – 20.93%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Сиенсиано со 57.36% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -9.94%
Bwin: 1.57 = -9.94%
Bet at home: 1.54 = -11.66%
Sportingbet: 1.60 = -8.22%

Нерешено во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал со 21.71% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -13.18%
Bwin: 4.00 = -13.18%
Bet at home: 3.92 = -14.91%
Sportingbet: 4.00 = -13.18%

Победа за Уарал со 20.93% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.33 = -9.37%
Bwin: 4.40 = -7.91%
Bet at home: 4.40 = -7.91%
Sportingbet: 4.33 = -9.37%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 79.07%
Нерешено во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал или победа за гостите: 42.64%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 78.29%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 33.33%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 2.33%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 3.10%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 21.71%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 14.73%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 4.65%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 2.33%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 4.65%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 13.18%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Сиенсиано со еден гол разлика: 20.93%
Победа за Сиенсиано со два гола разлика: 14.73%
Победа за Сиенсиано со три гола разлика: 8.53%
Победа за Сиенсиано со четири или повеќе гола разлика: 13.18%

Победа за Уарал со еден гол разлика: 10.85%
Победа за Уарал со два гола разлика: 3.10%
Победа за Уарал со три гола разлика: 6.20%
Победа за Уарал со четири или повеќе гола разлика: 0.78%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Уарал и Сиенсиано: 14.73%
Средба без голови помеѓу тимовите на Уарал и Сиенсиано: 6.98%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Сиенсиано со хендикеп од +0.5: 79.07%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +1: 88.70%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +1.5: 89.92%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +2: 92.80%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +2.5: 93.02%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +3: 99.17%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од +3.5: 99.22%

Победа за Уарал со хендикеп од -0.5: 20.93%
Победа за Уарал со хендикеп од -1: 11.30%
Победа за Уарал со хендикеп од -1.5: 10.08%
Победа за Уарал со хендикеп од -2: 7.20%
Победа за Уарал со хендикеп од -2.5: 6.98%
Победа за Уарал со хендикеп од -3: 0.83%
Победа за Уарал со хендикеп од -3.5: 0.78%

Победа за Сиенсиано со хендикеп од -0.5: 57.36%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -1: 46.08%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -1.5: 36.43%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -2: 25.45%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -2.5: 21.71%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -3: 14.41%
Победа за Сиенсиано со хендикеп од -3.5: 13.18%

Победа за Уарал со хендикеп од +0.5: 42.64%
Победа за Уарал со хендикеп од +1: 53.92%
Победа за Уарал со хендикеп од +1.5: 63.57%
Победа за Уарал со хендикеп од +2: 74.55%
Победа за Уарал со хендикеп од +2.5: 78.29%
Победа за Уарал со хендикеп од +3: 85.59%
Победа за Уарал со хендикеп од +3.5: 86.82%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Сиенсиано на полувремето: 38.76%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 41.09%
Победа за Уарал на полувремето: 20.16%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 79.07%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 58.91%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 61.24%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од +0.5: 79.84%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од +1: 95.37%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.12%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од +2: 98.41%

Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.16%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од -1: 4.63%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.88%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од -2: 1.59%

Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од -0.5: 38.76%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од -1: 16.84%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од -1.5: 12.40%
Победа за Сиенсиано на полувремето со хендикеп од -2: 5.83%

Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од +0.5: 61.24%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од +1: 83.16%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од +1.5: 87.60%
Победа за Уарал на полувремето со хендикеп од +2: 94.17%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Сиенсиано во второто полувреме: 52.71%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 28.68%
Победа за Уарал во второто полувреме: 18.60%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 79.07%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 71.32%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сиенсиано и Уарал: 47.29%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 81.40%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од +1: 89.74%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 90.70%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.32%

Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 18.60%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од -1: 10.26%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 9.30%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.68%

Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 52.71%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од -1: 35.79%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 26.36%
Победа за Сиенсиано во второто полувреме со хендикеп од -2: 13.64%

Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 47.29%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од +1: 64.21%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 73.64%
Победа за Уарал во второто полувреме со хендикеп од +2: 86.36%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Сиенсиано на нула: 34.11%
Победа за Уарал на нула: 7.75%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Сиенсиано да победи во некое од полувремињата: 68.22%
Веројатност Уарал да победи во некое од полувремињата: 31.01%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Сиенсиано во двете полувремиња: 23.26%
Победа на Уарал во двете полувремиња: 7.75%