Прогноза за Мурсия против Гранада B

Прогноза за Мурсия против Гранада B од Segunda Division B – Group 4 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.25
Нерешено на натпреварот: 3.00
Победа на гостите: 3.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 327

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B
Вкупен број победи за домаќините: 138 – 42.20%
Вкупен број на нерешени натпревари: 95 – 29.05%
Вкупен број победи на гостите: 94 – 28.75%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Мурсия со 42.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.80 = -24.04%
Bwin: 1.95 = -17.71%
Bet at home: 1.86 = -21.50%
Sportingbet: 1.98 = -16.44%
Pinnacle: 2.00 = -15.60%
William Hill: 1.91 = -19.39%

Нерешено во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B со 29.05% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -5.58%
Bwin: 3.00 = -12.84%
Bet at home: 3.04 = -11.68%
Sportingbet: 3.00 = -12.84%
Pinnacle: 3.36 = -2.39%
William Hill: 3.20 = -7.03%

Победа за Гранада B со 28.75% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.33 = 24.47%
Bwin: 3.70 = 6.36%
Bet at home: 3.81 = 9.52%
Sportingbet: 3.70 = 6.36%
Pinnacle: 4.12 = 18.43%
William Hill: 3.80 = 9.24%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 71.25%
Нерешено во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B или победа за гостите: 57.80%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 70.95%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 20.18%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 4.59%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 2.14%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 19.27%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 19.57%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 11.62%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 2.75%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 4.89%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 14.98%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Мурсия со еден гол разлика: 27.83%
Победа за Мурсия со два гола разлика: 9.79%
Победа за Мурсия со три гола разлика: 3.36%
Победа за Мурсия со четири или повеќе гола разлика: 1.22%

Победа за Гранада B со еден гол разлика: 19.27%
Победа за Гранада B со два гола разлика: 5.81%
Победа за Гранада B со три гола разлика: 2.45%
Победа за Гранада B со четири или повеќе гола разлика: 1.22%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Гранада B и Мурсия: 15.60%
Средба без голови помеѓу тимовите на Гранада B и Мурсия: 13.46%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Мурсия со хендикеп од +0.5: 71.25%
Победа за Мурсия со хендикеп од +1: 88.26%
Победа за Мурсия со хендикеп од +1.5: 90.52%
Победа за Мурсия со хендикеп од +2: 96.10%
Победа за Мурсия со хендикеп од +2.5: 96.33%
Победа за Мурсия со хендикеп од +3: 98.75%
Победа за Мурсия со хендикеп од +3.5: 98.78%

Победа за Гранада B со хендикеп од -0.5: 28.75%
Победа за Гранада B со хендикеп од -1: 11.74%
Победа за Гранада B со хендикеп од -1.5: 9.48%
Победа за Гранада B со хендикеп од -2: 3.90%
Победа за Гранада B со хендикеп од -2.5: 3.67%
Победа за Гранада B со хендикеп од -3: 1.25%
Победа за Гранада B со хендикеп од -3.5: 1.22%

Победа за Мурсия со хендикеп од -0.5: 42.20%
Победа за Мурсия со хендикеп од -1: 19.92%
Победа за Мурсия со хендикеп од -1.5: 14.37%
Победа за Мурсия со хендикеп од -2: 5.08%
Победа за Мурсия со хендикеп од -2.5: 4.59%
Победа за Мурсия со хендикеп од -3: 1.27%
Победа за Мурсия со хендикеп од -3.5: 1.22%

Победа за Гранада B со хендикеп од +0.5: 57.80%
Победа за Гранада B со хендикеп од +1: 80.08%
Победа за Гранада B со хендикеп од +1.5: 85.63%
Победа за Гранада B со хендикеп од +2: 94.92%
Победа за Гранада B со хендикеп од +2.5: 95.41%
Победа за Гранада B со хендикеп од +3: 98.73%
Победа за Гранада B со хендикеп од +3.5: 98.78%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Мурсия на полувремето: 26.91%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 50.46%
Победа за Гранада B на полувремето: 22.63%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 71.25%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 49.54%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 73.09%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од +0.5: 77.37%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од +1: 95.47%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.33%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од +2: 99.37%

Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од -0.5: 22.63%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од -1: 4.53%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.67%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од -2: 0.63%

Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од -0.5: 26.91%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од -1: 7.72%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.12%
Победа за Мурсия на полувремето со хендикеп од -2: 0.32%

Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од +0.5: 73.09%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од +1: 92.28%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.88%
Победа за Гранада B на полувремето со хендикеп од +2: 99.68%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Мурсия во второто полувреме: 35.78%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 38.23%
Победа за Гранада B во второто полувреме: 25.99%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 71.25%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 61.77%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Мурсия и Гранада B: 64.22%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 74.01%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.67%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 93.27%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.39%

Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 25.99%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.33%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 6.73%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.61%

Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 35.78%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од -1: 13.22%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 9.79%
Победа за Мурсия во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.34%

Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 64.22%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од +1: 86.78%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 90.21%
Победа за Гранада B во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.66%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Мурсия на нула: 24.16%
Победа за Гранада B на нула: 14.37%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Мурсия да победи во некое од полувремињата: 54.43%
Веројатност Гранада B да победи во некое од полувремињата: 43.12%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Мурсия во двете полувремиња: 8.26%
Победа на Гранада B во двете полувремиња: 5.50%