Прогноза за Лукезе против Карарезе

Прогноза за Лукезе против Карарезе од Serie C – Group A 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.20
Нерешено на натпреварот: 3.10
Победа на гостите: 3.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 281

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе
Вкупен број победи за домаќините: 112 – 39.86%
Вкупен број на нерешени натпревари: 94 – 33.45%
Вкупен број победи на гостите: 75 – 26.69%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Лукезе со 39.86% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.39 = -4.74%
Bwin: 2.20 = -12.31%
Bet at home: 2.31 = -7.93%
Sportingbet: 2.22 = -11.52%
William Hill: 2.15 = -14.31%

Нерешено во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе со 33.45% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.10 = 3.70%
Bwin: 3.10 = 3.70%
Bet at home: 3.04 = 1.69%
Sportingbet: 3.10 = 3.70%
William Hill: 3.10 = 3.70%

Победа за Карарезе со 26.69% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.79 = -25.53%
Bwin: 3.00 = -19.93%
Bet at home: 2.72 = -27.40%
Sportingbet: 3.00 = -19.93%
William Hill: 3.30 = -11.92%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 73.31%
Нерешено во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе или победа за гостите: 60.14%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 66.55%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 22.06%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 4.27%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 1.42%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 14.95%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 25.27%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 11.39%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 2.85%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 3.91%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 13.88%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Лукезе со еден гол разлика: 23.13%
Победа за Лукезе со два гола разлика: 10.68%
Победа за Лукезе со три гола разлика: 4.27%
Победа за Лукезе со четири или повеќе гола разлика: 1.78%

Победа за Карарезе со еден гол разлика: 18.51%
Победа за Карарезе со два гола разлика: 5.34%
Победа за Карарезе со три гола разлика: 2.14%
Победа за Карарезе со четири или повеќе гола разлика: 0.71%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Карарезе и Лукезе: 20.28%
Средба без голови помеѓу тимовите на Карарезе и Лукезе: 13.17%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Лукезе со хендикеп од +0.5: 73.31%
Победа за Лукезе со хендикеп од +1: 89.96%
Победа за Лукезе со хендикеп од +1.5: 91.81%
Победа за Лукезе со хендикеп од +2: 96.99%
Победа за Лукезе со хендикеп од +2.5: 97.15%
Победа за Лукезе со хендикеп од +3: 99.27%
Победа за Лукезе со хендикеп од +3.5: 99.29%

Победа за Карарезе со хендикеп од -0.5: 26.69%
Победа за Карарезе со хендикеп од -1: 10.04%
Победа за Карарезе со хендикеп од -1.5: 8.19%
Победа за Карарезе со хендикеп од -2: 3.01%
Победа за Карарезе со хендикеп од -2.5: 2.85%
Победа за Карарезе со хендикеп од -3: 0.73%
Победа за Карарезе со хендикеп од -3.5: 0.71%

Победа за Лукезе со хендикеп од -0.5: 39.86%
Победа за Лукезе со хендикеп од -1: 21.76%
Победа за Лукезе со хендикеп од -1.5: 16.73%
Победа за Лукезе со хендикеп од -2: 6.77%
Победа за Лукезе со хендикеп од -2.5: 6.05%
Победа за Лукезе со хендикеп од -3: 1.86%
Победа за Лукезе со хендикеп од -3.5: 1.78%

Победа за Карарезе со хендикеп од +0.5: 60.14%
Победа за Карарезе со хендикеп од +1: 78.24%
Победа за Карарезе со хендикеп од +1.5: 83.27%
Победа за Карарезе со хендикеп од +2: 93.23%
Победа за Карарезе со хендикеп од +2.5: 93.95%
Победа за Карарезе со хендикеп од +3: 98.14%
Победа за Карарезе со хендикеп од +3.5: 98.22%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Лукезе на полувремето: 27.76%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 51.60%
Победа за Карарезе на полувремето: 20.64%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 73.31%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 48.40%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 72.24%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од +0.5: 79.36%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од +1: 96.54%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.15%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од +2: 99.27%

Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.64%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од -1: 3.46%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.85%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од -2: 0.73%

Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од -0.5: 27.76%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од -1: 7.31%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.69%
Победа за Лукезе на полувремето со хендикеп од -2: 0.75%

Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од +0.5: 72.24%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од +1: 92.69%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.31%
Победа за Карарезе на полувремето со хендикеп од +2: 99.25%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Лукезе во второто полувреме: 32.03%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 45.91%
Победа за Карарезе во второто полувреме: 22.06%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 73.31%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 54.09%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лукезе и Карарезе: 67.97%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 77.94%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.99%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.02%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.89%

Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 22.06%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.01%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.98%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.11%

Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 32.03%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.98%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 9.25%
Победа за Лукезе во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.67%

Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 67.97%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.02%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 90.75%
Победа за Карарезе во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.33%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Лукезе на нула: 22.78%
Победа за Карарезе на нула: 14.23%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Лукезе да победи во некое од полувремињата: 49.82%
Веројатност Карарезе да победи во некое од полувремињата: 38.43%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Лукезе во двете полувремиња: 9.96%
Победа на Карарезе во двете полувремиња: 4.27%