Прогноза за Инд. Меделин против Хагуарес де Кордоба

Прогноза за Инд. Меделин против Хагуарес де Кордоба од Liga Aguila 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.57
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 5.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 446

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба
Вкупен број победи за домаќините: 256 – 57.40%
Вкупен број на нерешени натпревари: 109 – 24.44%
Вкупен број победи на гостите: 81 – 18.16%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Инд. Меделин со 57.40% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.61 = -7.59%
Bwin: 1.57 = -9.88%
Bet at home: 1.56 = -10.46%
Sportingbet: 1.60 = -8.16%
Pinnacle: 1.61 = -7.59%
William Hill: 1.60 = -8.16%

Нерешено во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба со 24.44% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -12.02%
Bwin: 3.60 = -12.02%
Bet at home: 3.54 = -13.48%
Sportingbet: 3.60 = -12.02%
Pinnacle: 3.87 = -5.42%
William Hill: 3.50 = -14.46%

Победа за Хагуарес де Кордоба со 18.16% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = 8.97%
Bwin: 5.00 = -9.19%
Bet at home: 5.12 = -7.01%
Sportingbet: 5.00 = -9.19%
Pinnacle: 6.19 = 12.42%
William Hill: 5.50 = -0.11%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 81.84%
Нерешено во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба или победа за гостите: 42.60%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 75.56%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 34.75%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 5.38%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 0.90%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 19.96%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 13.68%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 8.07%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 2.69%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 5.38%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 9.19%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Инд. Меделин со еден гол разлика: 29.37%
Победа за Инд. Меделин со два гола разлика: 14.35%
Победа за Инд. Меделин со три гола разлика: 7.40%
Победа за Инд. Меделин со четири или повеќе гола разлика: 6.28%

Победа за Хагуарес де Кордоба со еден гол разлика: 11.88%
Победа за Хагуарес де Кордоба со два гола разлика: 4.04%
Победа за Хагуарес де Кордоба со три гола разлика: 1.35%
Победа за Хагуарес де Кордоба со четири или повеќе гола разлика: 0.90%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Хагуарес де Кордоба и Инд. Меделин: 17.71%
Средба без голови помеѓу тимовите на Хагуарес де Кордоба и Инд. Меделин: 6.73%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +0.5: 81.84%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +1: 92.88%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +1.5: 93.72%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +2: 97.66%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +2.5: 97.76%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +3: 99.09%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од +3.5: 99.10%

Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -0.5: 18.16%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -1: 7.12%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -1.5: 6.28%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -2: 2.34%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -2.5: 2.24%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -3: 0.91%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од -3.5: 0.90%

Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -0.5: 57.40%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -1: 39.68%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -1.5: 28.03%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -2: 15.97%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -2.5: 13.68%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -3: 6.78%
Победа за Инд. Меделин со хендикеп од -3.5: 6.28%

Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +0.5: 42.60%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +1: 60.32%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +1.5: 71.97%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +2: 84.03%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +2.5: 86.32%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +3: 93.22%
Победа за Хагуарес де Кордоба со хендикеп од +3.5: 93.72%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Инд. Меделин на полувремето: 41.03%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 41.70%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето: 17.26%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 81.84%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 58.30%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 58.97%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од +0.5: 82.74%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од +1: 97.11%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.53%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од +2: 99.77%

Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од -0.5: 17.26%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од -1: 2.89%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.47%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од -2: 0.23%

Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од -0.5: 41.03%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од -1: 15.97%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од -1.5: 11.21%
Победа за Инд. Меделин на полувремето со хендикеп од -2: 1.74%

Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од +0.5: 58.97%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од +1: 84.03%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од +1.5: 88.79%
Победа за Хагуарес де Кордоба на полувремето со хендикеп од +2: 98.26%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Инд. Меделин во второто полувреме: 45.96%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 34.08%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме: 19.96%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 81.84%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 65.92%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Инд. Меделин и Хагуарес де Кордоба: 54.04%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.04%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од +1: 94.20%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.07%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.07%

Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.96%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од -1: 5.80%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.93%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.93%

Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.96%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од -1: 23.73%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.82%
Победа за Инд. Меделин во второто полувреме со хендикеп од -2: 7.71%

Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.04%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од +1: 76.27%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.18%
Победа за Хагуарес де Кордоба во второто полувреме со хендикеп од +2: 92.29%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Инд. Меделин на нула: 34.75%
Победа за Хагуарес де Кордоба на нула: 9.42%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Инд. Меделин да победи во некое од полувремињата: 69.51%
Веројатност Хагуарес де Кордоба да победи во некое од полувремињата: 33.86%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Инд. Меделин во двете полувремиња: 17.49%
Победа на Хагуарес де Кордоба во двете полувремиња: 3.36%