Прогноза за Деп. Тачира против Сулия

Прогноза за Деп. Тачира против Сулия од Primera Division 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.44
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 6.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 321

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия
Вкупен број победи за домаќините: 223 – 69.47%
Вкупен број на нерешени натпревари: 58 – 18.07%
Вкупен број победи на гостите: 40 – 12.46%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Деп. Тачира со 69.47% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = 0.04%
Bwin: 1.44 = 0.04%
Bet at home: 1.40 = -2.74%
Sportingbet: 1.45 = 0.73%
William Hill: 1.40 = -2.74%

Нерешено во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия со 18.07% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -27.73%
Bwin: 4.00 = -27.73%
Bet at home: 4.07 = -26.46%
Sportingbet: 4.00 = -27.73%
William Hill: 4.50 = -18.69%

Победа за Сулия со 12.46% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = -25.23%
Bwin: 6.00 = -25.23%
Bet at home: 5.87 = -26.85%
Sportingbet: 5.75 = -28.35%
William Hill: 6.00 = -25.23%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 87.54%
Нерешено во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия или победа за гостите: 30.53%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 81.93%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 43.93%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 3.43%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 0.93%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 21.50%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 10.28%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 4.98%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 4.05%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 4.36%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 6.54%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Деп. Тачира со еден гол разлика: 27.41%
Победа за Деп. Тачира со два гола разлика: 20.87%
Победа за Деп. Тачира со три гола разлика: 11.53%
Победа за Деп. Тачира со четири или повеќе гола разлика: 9.66%

Победа за Сулия со еден гол разлика: 9.35%
Победа за Сулия со два гола разлика: 2.80%
Победа за Сулия со три гола разлика: 0.31%
Победа за Сулия со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Сулия и Деп. Тачира: 12.77%
Средба без голови помеѓу тимовите на Сулия и Деп. Тачира: 5.30%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +0.5: 87.54%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +1: 96.56%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +1.5: 96.88%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +2: 99.68%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +2.5: 99.69%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Сулия со хендикеп од -0.5: 12.46%
Победа за Сулия со хендикеп од -1: 3.44%
Победа за Сулия со хендикеп од -1.5: 3.12%
Победа за Сулия со хендикеп од -2: 0.32%
Победа за Сулия со хендикеп од -2.5: 0.31%
Победа за Сулия со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Сулия со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -0.5: 69.47%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -1: 57.94%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -1.5: 42.06%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -2: 26.77%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -2.5: 21.18%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -3: 10.92%
Победа за Деп. Тачира со хендикеп од -3.5: 9.66%

Победа за Сулия со хендикеп од +0.5: 30.53%
Победа за Сулия со хендикеп од +1: 42.06%
Победа за Сулия со хендикеп од +1.5: 57.94%
Победа за Сулия со хендикеп од +2: 73.23%
Победа за Сулия со хендикеп од +2.5: 78.82%
Победа за Сулия со хендикеп од +3: 89.08%
Победа за Сулия со хендикеп од +3.5: 90.34%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Деп. Тачира на полувремето: 48.29%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 36.76%
Победа за Сулия на полувремето: 14.95%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 87.54%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 63.24%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 51.71%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од +0.5: 85.05%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од +1: 97.85%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.13%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од +2: 99.37%

Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од -0.5: 14.95%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од -1: 2.15%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.87%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од -2: 0.63%

Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од -0.5: 48.29%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од -1: 23.50%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од -1.5: 15.89%
Победа за Деп. Тачира на полувремето со хендикеп од -2: 6.90%

Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од +0.5: 51.71%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од +1: 76.50%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од +1.5: 84.11%
Победа за Сулия на полувремето со хендикеп од +2: 93.10%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Деп. Тачира во второто полувреме: 56.70%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 30.22%
Победа за Сулия во второто полувреме: 13.08%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 87.54%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 69.78%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Деп. Тачира и Сулия: 43.30%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 86.92%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.55%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.82%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 13.08%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.45%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.18%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 56.70%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од -1: 37.10%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.55%
Победа за Деп. Тачира во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.43%

Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 43.30%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од +1: 62.90%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.45%
Победа за Сулия во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.57%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Деп. Тачира на нула: 40.81%
Победа за Сулия на нула: 7.17%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Деп. Тачира да победи во некое од полувремињата: 78.50%
Веројатност Сулия да победи во некое од полувремињата: 25.86%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Деп. Тачира во двете полувремиња: 26.48%
Победа на Сулия во двете полувремиња: 2.18%