Прогноза за Арецо против Витербезе

Прогноза за Арецо против Витербезе од Serie C – Group A 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.10
Нерешено на натпреварот: 3.10
Победа на гостите: 3.20

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 347

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе
Вкупен број победи за домаќините: 153 – 44.09%
Вкупен број на нерешени натпревари: 105 – 30.26%
Вкупен број победи на гостите: 89 – 25.65%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Арецо со 44.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = -11.82%
Bwin: 2.00 = -11.82%
Bet at home: 1.98 = -12.70%
Sportingbet: 2.00 = -11.82%
William Hill: 2.10 = -7.41%

Нерешено во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе со 30.26% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.20 = -3.17%
Bwin: 3.10 = -6.20%
Bet at home: 3.09 = -6.50%
Sportingbet: 3.10 = -6.20%
William Hill: 3.10 = -6.20%

Победа за Витербезе со 25.65% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -7.67%
Bwin: 3.50 = -10.23%
Bet at home: 3.33 = -14.59%
Sportingbet: 3.50 = -10.23%
William Hill: 3.40 = -12.80%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 74.35%
Нерешено во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе или победа за гостите: 55.91%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 69.74%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 23.34%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 4.90%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 2.02%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 19.88%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 19.88%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 8.07%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 0.86%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 5.48%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 15.56%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Арецо со еден гол разлика: 24.21%
Победа за Арецо со два гола разлика: 13.54%
Победа за Арецо со три гола разлика: 4.61%
Победа за Арецо со четири или повеќе гола разлика: 1.73%

Победа за Витербезе со еден гол разлика: 16.43%
Победа за Витербезе со два гола разлика: 6.63%
Победа за Витербезе со три гола разлика: 2.02%
Победа за Витербезе со четири или повеќе гола разлика: 0.58%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Витербезе и Арецо: 20.46%
Средба без голови помеѓу тимовите на Витербезе и Арецо: 9.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Арецо со хендикеп од +0.5: 74.35%
Победа за Арецо со хендикеп од +1: 88.97%
Победа за Арецо со хендикеп од +1.5: 90.78%
Победа за Арецо со хендикеп од +2: 97.22%
Победа за Арецо со хендикеп од +2.5: 97.41%
Победа за Арецо со хендикеп од +3: 99.41%
Победа за Арецо со хендикеп од +3.5: 99.42%

Победа за Витербезе со хендикеп од -0.5: 25.65%
Победа за Витербезе со хендикеп од -1: 11.03%
Победа за Витербезе со хендикеп од -1.5: 9.22%
Победа за Витербезе со хендикеп од -2: 2.78%
Победа за Витербезе со хендикеп од -2.5: 2.59%
Победа за Витербезе со хендикеп од -3: 0.59%
Победа за Витербезе со хендикеп од -3.5: 0.58%

Победа за Арецо со хендикеп од -0.5: 44.09%
Победа за Арецо со хендикеп од -1: 26.24%
Победа за Арецо со хендикеп од -1.5: 19.88%
Победа за Арецо со хендикеп од -2: 7.33%
Победа за Арецо со хендикеп од -2.5: 6.34%
Победа за Арецо со хендикеп од -3: 1.81%
Победа за Арецо со хендикеп од -3.5: 1.73%

Победа за Витербезе со хендикеп од +0.5: 55.91%
Победа за Витербезе со хендикеп од +1: 73.76%
Победа за Витербезе со хендикеп од +1.5: 80.12%
Победа за Витербезе со хендикеп од +2: 92.67%
Победа за Витербезе со хендикеп од +2.5: 93.66%
Победа за Витербезе со хендикеп од +3: 98.19%
Победа за Витербезе со хендикеп од +3.5: 98.27%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Арецо на полувремето: 30.26%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 47.84%
Победа за Витербезе на полувремето: 21.90%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 74.35%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 52.16%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 69.74%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од +0.5: 78.10%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од +1: 94.76%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од +1.5: 95.68%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од +2: 99.70%

Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од -0.5: 21.90%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од -1: 5.24%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од -1.5: 4.32%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од -2: 0.30%

Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од -0.5: 30.26%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од -1: 12.32%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.80%
Победа за Арецо на полувремето со хендикеп од -2: 1.57%

Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од +0.5: 69.74%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од +1: 87.68%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.20%
Победа за Витербезе на полувремето со хендикеп од +2: 98.43%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Арецо во второто полувреме: 37.46%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 41.79%
Победа за Витербезе во второто полувреме: 20.75%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 74.35%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 58.21%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Арецо и Витербезе: 62.54%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.25%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.22%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.24%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.90%

Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.75%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.78%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.76%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.10%

Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 37.46%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.79%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 8.36%
Победа за Арецо во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.45%

Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 62.54%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.21%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 91.64%
Победа за Витербезе во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.55%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Арецо на нула: 29.68%
Победа за Витербезе на нула: 12.97%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Арецо да победи во некое од полувремињата: 57.35%
Веројатност Витербезе да победи во некое од полувремињата: 38.62%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Арецо во двете полувремиња: 10.37%
Победа на Витербезе во двете полувремиња: 4.03%