Прогноза за Алианса ФК против Луис Анхел Фирпо

Прогноза за Алианса ФК против Луис Анхел Фирпо од Primera Division 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.25
Нерешено на натпреварот: 6.00
Победа на гостите: 7.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 116

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо
Вкупен број победи за домаќините: 88 – 75.86%
Вкупен број на нерешени натпревари: 12 – 10.34%
Вкупен број победи на гостите: 16 – 13.79%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Алианса ФК со 75.86% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.25 = -5.17%
Bwin: 1.25 = -5.17%
Bet at home: 1.24 = -5.93%
Sportingbet: 1.25 = -5.17%

Нерешено во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо со 10.34% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = -37.93%
Bwin: 5.75 = -40.52%
Bet at home: 5.69 = -41.14%
Sportingbet: 5.75 = -40.52%

Победа за Луис Анхел Фирпо со 13.79% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.00 = -3.45%
Bwin: 7.50 = 3.45%
Bet at home: 6.83 = -5.79%
Sportingbet: 7.25 = 0.00%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 86.21%
Нерешено во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо или победа за гостите: 24.14%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 89.66%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 56.90%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 2.59%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 0.86%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 14.66%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 6.90%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 7.76%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 4.31%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 0.86%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 5.17%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Алианса ФК со еден гол разлика: 14.66%
Победа за Алианса ФК со два гола разлика: 24.14%
Победа за Алианса ФК со три гола разлика: 13.79%
Победа за Алианса ФК со четири или повеќе гола разлика: 23.28%

Победа за Луис Анхел Фирпо со еден гол разлика: 10.34%
Победа за Луис Анхел Фирпо со два гола разлика: 1.72%
Победа за Луис Анхел Фирпо со три гола разлика: 0.86%
Победа за Луис Анхел Фирпо со четири или повеќе гола разлика: 0.86%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Луис Анхел Фирпо и Алианса ФК: 8.62%
Средба без голови помеѓу тимовите на Луис Анхел Фирпо и Алианса ФК: 1.72%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Алианса ФК со хендикеп од +0.5: 86.21%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +1: 96.15%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +1.5: 96.55%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +2: 98.25%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +2.5: 98.28%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +3: 99.13%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од +3.5: 99.14%

Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -0.5: 13.79%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -1: 3.85%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -1.5: 3.45%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -2: 1.75%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -2.5: 1.72%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -3: 0.87%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -3.5: 0.86%

Победа за Алианса ФК со хендикеп од -0.5: 75.86%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -1: 71.72%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -1.5: 61.21%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -2: 48.86%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -2.5: 37.07%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -3: 27.00%
Победа за Алианса ФК со хендикеп од -3.5: 23.28%

Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +0.5: 24.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +1: 28.28%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +1.5: 38.79%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +2: 51.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +2.5: 62.93%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +3: 73.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +3.5: 76.72%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Алианса ФК на полувремето: 60.34%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 29.31%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето: 10.34%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 86.21%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 70.69%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 39.66%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од +0.5: 89.66%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од +1: 98.11%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.28%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -0.5: 10.34%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -1: 1.89%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.72%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од -0.5: 60.34%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од -1: 38.67%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од -1.5: 25.00%
Победа за Алианса ФК на полувремето со хендикеп од -2: 12.12%

Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +0.5: 39.66%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +1: 61.33%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +1.5: 75.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +2: 87.88%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Алианса ФК во второто полувреме: 66.38%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 19.83%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме: 13.79%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 86.21%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 80.17%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Алианса ФК и Луис Анхел Фирпо: 33.62%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 86.21%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.24%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.69%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.11%

Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 13.79%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.76%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.31%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.89%

Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 66.38%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од -1: 53.01%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 37.93%
Победа за Алианса ФК во второто полувреме со хендикеп од -2: 19.10%

Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 33.62%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +1: 46.99%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 62.07%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +2: 80.90%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Алианса ФК на нула: 47.41%
Победа за Луис Анхел Фирпо на нула: 9.48%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Алианса ФК да победи во некое од полувремињата: 81.03%
Веројатност Луис Анхел Фирпо да победи во некое од полувремињата: 22.41%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Алианса ФК во двете полувремиња: 45.69%
Победа на Луис Анхел Фирпо во двете полувремиња: 1.72%